معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: در نشستي با 20 نفر از توليد کنندگان \"ورني\" منطقه پارس آباد استان اردبيل، مسائل و مشکلات آنها مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

جليل جباري افزود: در اين جلسه توليدکنندگان ورني استان ، بازاريابي و فروش محصولات، بيمه کردن بافندگان، ارايه آموزش در مناطق روستايي را به عنوان مهمترين مشکلات خود بيان کردند.

وي تصريح کرد: برگزاري نمايشگاه‌هاي اختصاصي توليدکنندگان \"ورني\" ، تشکيل اتحاديه صادرکنندگان، تقويت و راهنمايي و اعزام تني چند از توليدکنندگان به کشورهاي هدف براي بازاريابي از ديگر برنامه‌هاي اعلام شده در اين نشست بود .

\"ورني\" يکي از مهمترين زيراندازهاي در حال توليد در استان اردبيل بويژه منطقه پارس آباد است که بيش از 12 هزار نفر در اين زمينه مشغول به فعاليت هستند .

پتانسيل و ارزش تقريبي و ساليانه اين محصول در منطقه پارس آباد معادل 90 ميليارد ريال بوده و ظرفيت توليد بيش از 300 هزار متر مربع در سال است. اين بافته بيشتر در مناطق شهري و عشايري و روستايي پارس آباد رايج است ./104

انتهای پیام/

کد خبر 1387092022